Domaining.se/Frisläppta/lediga
Läser in domäner, vänligen vänta..

Frisläppta/lediga domäner

Här hittar du en översikt över lediga .SE-, .NU- och .COM-domäner som antingen matchar något av sökorden i ordlistan (eller har en bekräftad sökvolym), eller som nyligen har blivit frisläppta. Totalt finns 27127 lediga domäner i databasen. Du är ej inloggad användare och kan därför se domäner som har blivit frisläppta den senaste dagen, skapa ett användarkonto för att se för de senaste 2 dagarna.

OBS! Domäner som släpps fria idag kan stå som upptagna trots att det är oklart om de är frisläppta eller ej, detta då det inte finns något exakt klockslag specificerat för frisläppning av domäner. För .SE- och .NU-domäner sker frisläppningen tidigast kl. 04.00 UTC (svensk sommartid: kl. 06.00, svensk vintertid: kl. 05.00). För .COM-domäner är tidpunkten mer osäker, men en riktlinje är eftermiddag/kväll svensk tid.

Samtliga priser är angivna inkl. moms enligt respektive registrars prislista (vid tiden för avläsning).

Data rörande inlänkar kommer från DomainStats.io, i de fall antal inlänkar ej ännu har kontrollerats anges detta med ett frågetecken: ?. Läs mer om den data som presenteras under Info & FAQ.

Matcha mot kategori

Matcha mot domänklass

Matcha mot ordklass

DomänRelease Dagar sedan ÅlderTeckenInlänkarSökvolym Status